top of page

De pareltjes van AliExpress #3

In dit blogartikel deel ik 5 linkjes met mijn laatste sieraad vondsten op Aliexpress. ✨ Ik ben gek op sieraden. Ik kan uren rondneuzen in schattige boetiekjes met leuke ringen, oorbellen en kettingen. Ik zou mijn hele inkomen kunnen verbrassen eraan als ik zou willen. Tijdens een dagje winkelen liet ik me vaak verleiden, totdat ik (inmiddels al wel weer een tijdje geleden) Aliexpress een beetje begon te begrijpen. Ik kan er een sport van maken om de ringetjes die ik tegenkom in die boetiekjes of op foto's, op te sporen op Aliexpress. Ik zoek niet in de aller goedkoopste categorie want ik wil wel sieraden van goede kwaliteit, zodat ik ze lang kan dragen. Bijvoorbeeld écht zilver of RVS maar géén plastic troep. In dit artikel deel ik de linkjes van mijn aankopen waar ik na het dragen nog steeds happy mee ben. Ik ben benieuwd naar jouw reactie, vind je het leuk dat ik deze linkjes met je deel? En zat er wat voor je bij dat je gaat bestellen?


Linkjes vind je onder de foto's.


Ketting goudstaaf

https://s.click.aliexpress.com/e/_dTOVpV5

Ik ben echt fan van het schattige goudstaafje aan de ketting. Hij is beschikbaar in goud en zilver en kwam binnen in een mooi doosje met zilverpoetsdoek.


Pink ring met zwarte steen

https://s.click.aliexpress.com/e/_dZijCFu

Deze ring heb je in drie verschillende varianten. Een met zwarte steen, een met ronde steen en een met een rechthoekige steen. Die laatste variant heb ik en draag hem als pinkring.


Croissant ring

https://s.click.aliexpress.com/e/_dSJqG42

Deze ring had ik al eerder gedeeld maar zeker in combinatie met het zwarte ringetje vind ik het een hele schattige combi, daarom deel ik hem graag nog een keer met je zodat je (mocht je dat willen) ze als setje kunt bestellen.

Tekst gaat onder de foto's verder.


Ketting met zonnetjes

https://s.click.aliexpress.com/e/_dYqyDj4

Ook dit kettinkje is beschikbaar in goud én zilver. Het is gemaakt van écht zilver (925) en heeft een goudkleurig laagje.


Peper oorbellen

https://s.click.aliexpress.com/e/_dXGHj8I

Deze oorbelletjes zijn heel schattig en ben er ook echt weg van máár, de kwaliteit is wel voelbaar minder dan alle bovenstaande linkjes. Ondanks dat, zijn ze nog steeds mooi als ik ze in heb en zijn ze heel leuk voor bijvoorbeeld een tweede gaatje in combinatie met een andere oorbel.


Tekst gaat verder onder de foto's.


Slang ring met kleurtjes

https://s.click.aliexpress.com/e/_d80bWF0

Deze ring is wel wat éxtra, zullen we maar zeggen. Love it or hate it, ik vind hem fantastisch. Zeker in combinatie met wat andere ringen. De ring is van goede kwaliteit, echt zilver met een goudkleurig laagje.92 weergaven0 opmerkingen
bottom of page