top of page

De pareltjes van Aliexpress #2 (earcandy)

Bijgewerkt op: 6 aug. 2020

In dit blogartikel deel ik 5 linkjes met mijn laatste earcandy vondsten op Aliexpress. ✨


Ik ben gek op sieraden. Ik kan uren rondneuzen in schattige boetiekjes met leuke ringen, oorbellen en kettingen. Ik zou mijn hele inkomen kunnen verbrassen eraan als ik zou willen. Tijdens een dagje winkelen liet ik me vaak verleiden, totdat ik (inmiddels al wel weer een tijdje geleden) Aliexpress een beetje begon te begrijpen. Ik kan er een sport van maken om de ringetjes die ik tegenkom in die boetiekjes of op foto's, op te sporen op Aliexpress. Ik zoek niet in de aller goedkoopste categorie want ik wil wel sieraden van goede kwaliteit, zodat ik ze lang kan dragen. Bijvoorbeeld écht zilver of RVS maar géén plastic troep. In dit artikel deel ik de linkjes van mijn aankopen waar ik na het dragen nog steeds happy mee ben.Alle linkjes van de bovenstaande sieraden van links naar rechts (1 t/m 5).


  1. Oorbel met slotje €3.07 (https://s.click.aliexpress.com/e/_dZbDVBd)

  2. Oorbel met zwart bloemetje €2.73 (https://s.click.aliexpress.com/e/_dZbDVBd)

Deze oorbellen kun je bestellen in goud en écht zilver. Zodra je op het linkje klikt kun je kiezen welke oorbel je precies wilt hebben onder het kopje "edelsteunkleur". Hieronder ter verduidelijking een foto. Beide komen ze van dezelfde leverancier dus het is slim (wanneer je meerdere wilt bestellen) ze aan je mandje toe te voegen en dan in één keer te bestellen.


3. Gouden slang ringetje €2.66 (https://s.click.aliexpress.com/e/_d8BDW8L)


4. Vis met "diamantjes" €0.81 (https://s.click.aliexpress.com/e/_dTaSk6R)


5. Maan €1.85 (https://s.click.aliexpress.com/e/_dSwOtgf)

Hopelijk vond je het leuk dat ik deze linkjes met je deelde. Nog even disclaimer, Ali Express toont heel veel verschillende prijzen steeds en iedereen heeft weer persoonlijke coupons. De genoemde prijzen kunnen dus misschien nét iets afwijken.

58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page