top of page
FullSizeRender 4.jpg
IMG_1893.jpg

Over mij

Hi, leuk dat je er bent!

Mijn naam is Bo Schakenraad, een illustrator en

creatieve content maker, gevestigd in Haarlem.

Vanuit mijn liefde voor mode, eten, sieraden, reizen, make-up en skincare maak ik kleurrijke illustraties met een heleboel glitters en een "Bo sausje". Eigenlijk probeer ik alle mooie en esthetische momenten van het leven, te vertalen naar beeld. Zowel op Instagram als TikTok deel ik los van mijn illustraties, ook procesvideo's en neem ik je al illustrerend mee op pad. Want geloof me, die iPad gaat óveral mee naartoe. Van Haarlem tot aan Amerika zodat ik alles wat ik zie en inspirerend vind, direct kan omzetten in een schets. 

Ik ontwerp illustraties in opdracht voor bedrijven en studio's maar heb daarnaast recent mijn nieuwste product gelanceerd. Een box vol kleurplaten inclusief meditatieve podcast begeleiding. Je kunt hiermee 90 dagen lang, iedere dag 30 minuten aan de slag met jouw nieuwste habit. Namelijk, meditatief kleuren. Een momentje voor jezelf vol ontspanning en creativiteit. Ook wel eens lekker om een momentje op de dag zónder scherm door te brengen toch?

Mocht jouw bedrijf samen willen werken of benieuwd zijn naar de mogelijkheden, laat hieronder dan een berichtje achter zodat ik contact met je op kan nemen! 

Heb je een vraag, bericht of wil je samenwerken? Laat het me hieronder weten!

Dankjewel voor je bericht!

bottom of page